dimecres, 27 d’abril del 2016

Barcelona Avui!: Formació AeroYoga AeroPilates amb Rafael Martinez i el seus alumnes


Diploma acreditat Yoga Alliance.En aquesta foto: Formació Ioga Aeri per Rafael Martínez amb els seus alumnes, postura cap per avall del "Vitruvi" a  Barcelona, avui, gaudint d'un nou curs professors AeroYoga® i AeroPilates® i d'un  gran grup d'estudiants internacionals a la capital de Catalunya!.

Benvinguts a tots els alumnes!   Més Informació properes formacions, inscripcions, dates, llocs, països, sol·licituds beques, feu clic aquí!: www.aerialwellness.com/aeroyoga/

Després de l'èxit de la formació professors a Cancún, Mèxic, Madrid i Barcelona al març i abril 2016, Aeroyoga internacional ha tornat a Barcelona aquest mes d'abril 2016 per una nova formació professors AeroYoga AeroPilates AerialFitness internacional (AerialYoga International TeacherTraining).

Aeroyoga® i AeroPilates® és un mètode correcció postural en suspensió (gronxador) desenvolupat per Rafael Martinez, supervisat per metges especialistes en medicina esportiva.

Si vols formar-te com a professor certificat de AeroPilates® i AeroYoga® Internacional al teu país o assistir a classes regulars a la teva ciutat contacta avui per
WHATSAPP +34 680.905.699
MAIL aeroyoga@aeroyoga.info

AeroYoga® AeroPilates® és marca i mètode registrat a Espanya i internacionalment!. El Mètode AeroYoga® i la seva Teacher Training està acreditat 'Yoga Alliance' (som 200 hr RYS- Registered Ioga School).

--
·Rafael Martinez
AeroYoga® International executive director

·Juan Carlos Morales
Aeroyoga® International Director de Formación
Whatsapp / tel: +34 680 905 699
Aero Yoga Institute ofrece el primer diploma internacional en Yoga Aéreo (Aerial Yoga) reconocido por Yoga Alliance (200 hr RYS)







Follow AeroYoga® Official Page on  Facebook
 (+200.000 likes) click Here 

Siguenos en Twiter
Siguenos en Youtube

Main Webs
www.aeroyoga.es (español)
www.aeroyoga.us (english)
www.yogaaerien.fr (francais)
www.aeroyoga.cat (Català)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada