dimecres, 27 d’abril del 2016

Formació AeroYoga®: Rafael Martínez amb els seus alumnes a Barcelona

(www.aeroyoga.cat) En aquestas fotos: Formació Ioga Aeri per Rafael Martínez amb els seus alumnes a Barcelona. Avui, gaudint d’un nou curs professors AeroYoga® i AeroPilates® i d’un gran grup d’estudiants internacionals a Catalunya!. 


Més Informació properes formacions, inscripcions, dates, llocs, països, beques, feu clic aquí!: www.aerialwellness.com/aeroyoga/ Diploma acreditat Yoga Alliance.

Benvinguts a tots els alumnes!

Després de l'èxit de la formació professors a Cancún, Mèxic, Madrid i Barcelona al març i abril 2016, Aeroyoga internacional ha tornat a Barcelona aquest mes d'abril 2016 per una nova formació professors AeroYoga AeroPilates AerialFitness internacional (AerialYoga International TeacherTraining).


instagram.com/aeroyoga
Aeroyoga® i AeroPilates® és un mètode correcció postural en suspensió (gronxador) desenvolupat per Rafael Martinez, supervisat per metges especialistes en medicina esportiva.


Si vols formar-te com a professor certificat de AeroPilates® i AeroYoga® Internacional al teu país o assistir a classes regulars a la teva ciutat contacta avui per
WHATSAPP +34 680.905.699
MAIL aeroyoga@aeroyoga.info


AeroYoga® AeroPilates® és marca i mètode registrat a Espanya i internacionalment!. El Mètode AeroYoga® i la seva Teacher Training està acreditat 'Yoga Alliance' (som 200 hr RYS- Registered Ioga School).
Més Informació properes formacions, inscripcions, dates, llocs, països, beques, feu clic aquí!: www.aerialwellness.com/aeroyoga/ Diploma acreditat Yoga Alliance.

--
·Rafael Martinez
AeroYoga® International executive director
·Juan Carlos Morales
Aeroyoga® International Director de Formació



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada