dimarts, 15 de març de 2016

Barcelona, Catalunya, Curs Oficial AeroYoga (Ioga Aeri) del 24 al 30 abril 2016


Som els Creadors dels Mètodes ‪#‎AeroYoga‬ ®‪#‎AeroPilates‬ ®: Barcelona!, curs formació Professors 24 al 30 abril 2016 (amb AeroYoga® & AeroPIlates® International). Únic diploma acreditat Ioga Alliance. MÉS INFORMACIÓ? FACI CLIC AQUÍ! (PÀGINA OFICIAL DE AEROYOGA® INTERNACIONAL)


Professors: Rafael Martinez i Juan Carlos Morales.
INCLOU EL GRONXADOR “AEROYOGA® PROFESSIONAL: GronxadoAmb braços i estreps, amb teixits I cordes d'alta resistència re-dissenyat per a un ús professional: El gronxador AeroYoga® Pro és la plataforma imprescindible per un treball en suspensió Segur, Eficaç i terapèutic.
ATENCIO!: Única formació internacional en Ioga Aeri (Yoga Aéreo) acreditada Ioga Alliance (Yoga Alliance ‪#‎TeacherTraining‬ 200hr Approved).

CONTACTE
MAIL: aeroyoga@aeroyoga.info 
WHATSAPP +34 680 905 699 
WEB INTERNACIONAL www.aeroyoga.es -
LLOC: Paradise Esport Mataró
Única formació internacional en PilatesAeri acreditada AeroPIlates® International, ANPAP (Associació Nacional Pilates Aeri AeroPilates)

Per saber més sobre el diploma internacional a Barcelona feu clic 
AQUÍ! (PÀGINA OFICIAL DE AEROYOGA® INTERNACIONAL)
Un curs amb professors Rafael Martinez i Juan Carlos Morales.

-AQUEST CURS INCLOU EL GRONXADOR “AEROYOGA® PRO” ( PER A ÚS PROFESSIONAL, AMB BRAÇOS, ESTRIBOS, ERGONÒMIC, DISSENY EXCLUSIU PATENTAT, COLORS CORPORATIUS TARONJA I BLANC, QUE MARQUEN LA DIFERÈNCIA DAVANT DE CÒPIES I SUB-MÈTODES).
-REGAL CURS LITO TERÀPIA SPA (IMPARTIT PER EXPERTS, APRÈN A UTILITZAR LA "HOT STONE THERAPY". LA LITOTERAPIA (ÚS DE PEDRES CALENTES I FRIAS) ÉS UNA TERÀPIA COMPLEMENTÀRIA IDEAL I PROFESSIONAL PER A la PRACTICA DE L’ AEROYOGA® AEROPILATES® MÈTODES OFICIALS

CONTACTE
MAIL: aeroyoga@aeroyoga.info 
WHATSAPP +34 680 905 699 
WEB INTERNACIONAL www.aeroyoga.es -


Sigue el tablero Ioga Aeri Barcelona, Yoga Aéreo© a Tot Arreu! de Rafael en Pinterest.


(www.aeroyoga.es) EN AQUEST ALBUM AVUI A #BARCELONA ! #CURSOS Iniciat aquest cap de setmana! el curs MODALITAT 2 CAPS...
Posted by Aero Yoga International on domingo, 19 de octubre de 2014


 ‪#‎BARCELONA‬ #‎CURS AeroYoga‬ ®‪#‎AeroPilates‬ ® #‎IogaAeri‬ #‎RafaelMartinez‬ a ‪#‎Catalunya‬

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada