dimarts, 1 de març de 2016

AeroYoga® Barcelona Formació Professors Ioga Aeri Cap de Setmana

Formació 'YogaAéreo©' amb AeroYoga® AeroPilates® International.(www.aeroyoga.es) EN AQUEST ALBUM AVUI A ‪#‎BARCELONA‬ !‪#‎CURSOS‬ Iniciat aquest cap de setmana! el curs MODALITAT 2 CAPS DE SETMANA FORMACIÓ PROFESSORS Ioga Aeri & Pilates Aeri (amb AeroYoga® & AeroPIlates® International) INCLOU EL GRONXADOR “AEROYOGA® PRO” Som els Creadors dels Mètodes ‪#‎AeroYoga‬ ®‪#‎AeroPilates‬ ®. ATENCIO!: Única formació internacional en ‪#‎IogaAeri‬ (Yoga Aéreo) acreditada Ioga Alliance (Yoga Alliance ‪#‎TeacherTraining‬ 200hr Approved).
CONTACTE
MAIL: aeroyoga@aeroyoga.info 
WHATSAPP +34 680 905 699 
WEB INTERNACIONAL www.aeroyoga.es -

Única formació internacional en PilatesAeri acreditada AeroPIlates® International, ANPAP (Associació Nacional Pilates Aeri AeroPilates)

Per saber més sobre el diploma internacional a Barcelona feu clic ahttp://aerialwellness.com/…/formacion-fines-de-semana-barce….
Un curs amb l’excel·lent equip professional de professors de‪#‎RafaelMartinez‬ a ‪#‎Catalunya‬
-AQUEST CURS INCLOU EL GRONXADORAEROYOGA® PRO” ( PER A ÚS PROFESSIONAL, AMB BRAÇOS, ESTRIBOS, ERGONÒMIC, DISSENY EXCLUSIU PATENTAT, COLORS CORPORATIUS TARONJA I BLANC, QUE MARQUEN LA DIFERÈNCIA DAVANT DE CÒPIES I SUB-MÈTODES).
-REGAL CURS LITO TERÀPIA SPA (IMPARTIT PER EXPERTS, APRÈN A UTILITZAR LA "HOT STONE THERAPY". LA LITOTERAPIA (ÚS DE PEDRES CALENTES I FRIAS) ÉS UNA TERÀPIA COMPLEMENTÀRIA IDEAL I PROFESSIONAL PER A la PRACTICA DE L’ AEROYOGA® AEROPILATES® MÈTODES OFICIALS

CONTACTE
MAIL: aeroyoga@aeroyoga.info 
WHATSAPP +34 680 905 699 
WEB INTERNACIONAL www.aeroyoga.es -


(www.aeroyoga.es) EN AQUEST ALBUM AVUI A #BARCELONA ! #CURSOS Iniciat aquest cap de setmana! el curs MODALITAT 2 CAPS...
Posted by Aero Yoga International on domingo, 19 de octubre de 2014Entrades recents al blog de aeroyoga.es


    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada