dimarts, 14 de març de 2017

Barcelona Sisena Promoció Catalana Professors AeroYoga® i AeroPilates®

CATALUNYA! HA COMENÇAT AQUESTA SETMANA UN NOU CURS PROFESSORS AEROYOGA® by Rafael Martínez A BARCELONA! Benvinguts a tots els alumnes! 
Es tracta de la sisena promoció catalana professors AeroYoga® i AeroPilates® en col·laboració amb Jordi Garcerán, de l'equip formadors Aero Yoga International.
Veure pròximes dates al teu pais CLIC AQUI www.aerialwellness.com/aeroyoga
-ÚNIC CURS A LA PENINSULA ESPECIALITZAT EN IOGA AERI ACREDITAT "YOGA ALLIANCE" USA (DIPLOMA PROFESSOR 200 HORES).
-NOVETAT! INCLOU L'APP DIGITAL AMB MÉS DE 80 VIDEOS ORIGINALS, LLIBRES I TEXTOS ESPECÍFICS PER A LA REALITZACIÓ DELS TEUS PRACTIQUES.
BARCELONA! VA COMENÇAR LA SISENA FORMACIO CATALANA DE AEROYOGA®: 
SUMA'T A la FORMACION I DIPLOMA EN IOGA AERI AMB MÉS REPERCUSSIÓ INTERNACIONAL!
Focalitza en el Creixement personal i professional: Nova Formació AeroYoga® i AeroPilates® Oficial a Barcelona (Pilates i Ioga Aeri). Diploma 200 hr acreditat Ioga Alliance
Últimes Places! Inscripcions, descomptes i condicions a l'enllaç oficial del curs clic aquí! http://www.aerialwellness.com/aeroyoga/blog/cursos/formacion-abril-barcelona
WHATSAPP +34 680 905 699

Benvinguts a tots els alumnes! 

 Després de l'èxit de la formació professors a Mèxic, Valencia, Madrid, Chile, Argentina Aeroyoga internacional a tornat a Barcelona aquest mes de març 2017 per una nova formació professors AeroYoga AeroPilates AerialFitness internacional (AerialYoga International TeacherTraining).

Aeroyoga® i AeroPilates® és un mètode correcció postural en suspensió (gronxador) desenvolupat per Rafael Martinez, supervisat per metges especialistes en medicina esportiva.


Si vols formar-te com a professor certificat de AeroPilates® i AeroYoga® Internacional al teu país o assistir a classes regulars a la teva ciutat contacta avui per 
WHATSAPP +34 680.905.699 
MAIL aeroyoga@aeroyoga.info
www.aerialwellness.com/aeroyoga
www.aeroyoga.cat

AeroYoga® AeroPilates® és marca i mètode registrat a Espanya i internacionalment!. El Mètode AeroYoga® i la seva Teacher Training està acreditat 'Yoga Alliance' (som 200 hr RYS- Registered Ioga School).

-AQUEST CURS INCLOU EL GRONXADOR “AEROYOGA® PRO” ( PER A ÚS PROFESSIONAL, AMB BRAÇOS, ESTRIBOS, ERGONÒMIC, DISSENY EXCLUSIU PATENTAT, COLORS CORPORATIUS TARONJA I BLANC, QUE MARQUEN LA DIFERÈNCIA DAVANT DE CÒPIES I SUB-MÈTODES).

FORMACIÓ MODALITAT ONLINE, ARA TAMBÉ POTS FORMAR DES DE CASA
TU TRIES! FORMACIÓ PRESENCIAL (www.aerialwellness.com/aeroyoga) - FORMACIÓ ONLINE (www.aeroyogaonline.com)


Entradas recientes

AEROYOGA BARCELONA, YOGA BARCELONA, IOGA, AERI, AERO, AERIAL YOGA, CATALUNYA,  RAFAEL MARTINEZ


AEROYOGA BARCELONA, YOGA BARCELONA, IOGA, AERI, AERO, AERIAL YOGA, CATALUNYA,  RAFAEL MARTINEZ


AEROYOGA BARCELONA, YOGA BARCELONA, IOGA, AERI, AERO, AERIAL YOGA, CATALUNYA,  RAFAEL MARTINEZ


AEROYOGA BARCELONA, YOGA BARCELONA, IOGA, AERI, AERO, AERIAL YOGA, CATALUNYA,  RAFAEL MARTINEZ

columpio, hamaca, gronxador, hamac yoga, columpio yoga, yoga, pilates, columpio pilates, cursos, aeropilates cursos, pilates aereo, yoga aereo, air yoga, trapeze, yoga aerien,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada